sharing-a-future

L’any vinent les empreses del Gremi tenen l’opció de participar a la Fira Internacional del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya 2017 (del 3 al 6 d’abril) o bé a l’estand col·lectiu que organitza la FGEE o bé a l’estand col·lectiu de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, que s’obrirà a la participació de tots els editors catalans amb motiu d’ésser Catalunya i les Illes Balears els convidats d’honor.

L’Institut Ramon Llull ja ha presentat els eixos bàsics d’aquesta presència a la cita més important del món del sector de la literatura infantil i juvenil. L’Associació, que participa activament en la seva organització, va formar part del jurat que va seleccionar el comissariat que elabora la pro­posta de participació de Catalunya i les Illes Balears, constituït per Paula Jarrin i Clara Solà-Morales, juntament amb Taleia Cultura.

 

El programa, a grans trets

A grans trets, el programa catalano-balear a Bolonya consistirà, dins la Fira, d’una gran exposició, un estand de treball col·lectiu i activitats i presentacions amb autors, il·lustradors i altres professionals del sector.
A la ciutat, i pensant en el públic general, d’una exposició a l’Archiginnasio, activitats a la gran biblioteca Sala Borsa, un cicle de teatre infantil i juvenil al Teatro Testoni, un cicle de cinema a la Cineteca i dues activitats a la universitat de Bolonya: un seminari de traducció i un simposi amb experts en literatura infantil i juvenil.

 

Notícies relacionades

 

Premis i terminis de presentació

Fes clic sobre cada un dels premis per consultar la informació relacionada:

 

Enllaços d’interès