L’Institut Ramon Llull ha publicat la segona convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a la realització d’activitats de promoció exterior de la literatura catalana i aranesa (ref. BDNS 768785).

Realització de les activitats següents, dins de l’any de la convocatòria:

Actes de promoció exterior de la literatura catalana i aranesa: festivals

  1. Actes de promoció exterior de la literatura catalana i aranesa que tinguin lloc fora del domini lingüístic del català i l’Aran: festivals literaris internacionals, fires del llibre obertes al públic general, presentacions i plans de promoció d’obres traduïdes. Queden inclosos els actes de promoció en format digital (webinars, podcasts, entrevistes, vídeos promocionals enregistrats i d’altres).
  2. Textos de literatura catalana i aranesa que es publiquin traduïts en revistes culturals (en paper i/o digitals) de difusió́ fora del domini lingüístic del català̀ i de l’Aran (números monogràfics, dossiers especials o articles solts).
  3. Actes de promoció d’obres il·lustrades que es vulguin publicar en qualsevol llengua, excepte el català i l’occità (en la seva varietat aranesa) en què l’il·lustrador/a sigui una persona domiciliada a Catalunya o a les Illes Balears.

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques empresàries o persones jurídiques, públiques o privades, espanyoles o estrangeres, que organitzin habitualment activitats literàries.

Són despeses subvencionables:

  1. Actes de promoció. Es consideren despeses subvencionables el Desplaçament de l’escriptor/a, el traductor/a i/o la persona presentadora experta en l’obra i altres persones participants externes a l’entitat sol·licitant.
  2. Publicació de revistes.
  3. Actes de promoció d’obres il·lustrades.

El termini de presentació de sol·licituds per a la segona convocatòria és de l’1 de juliol al 8 d’octubre de 2024, ambdós inclosos.

SEGONA CONVOCATÒRIA 

BASES

TOTA LA INFORMACIÓ, REQUISITS, DOCUMENTACIÓ I TERMINIS

Us recomanem que llegiu atentament les bases.

Us recordem que és obligatòria la tramitació telemàtica de les sol·licituds. Per poder-la fer cal disposar d’un certificat digital.

Consultes: Maria Jesús Alonso, correu-e: mjalonso@llull.cat

Més informació: Web Institut Ramon Llull