El llibre ‘Xacona’ de Jordi Masó o ‘Materials de construcció’, d’Eider Rodríguez, són alguns dels guardonats pel Gremi de Llbreters de Catalunya.

Un premi que enguany fa 25 anys i que se celebra per reivindicar l’ofici llibreter i promoure la literatura de qualitat.

El Gremi de Llibreters ha reconegut com a millor llibre de l’any en la categoria de literatura catalana ‘Xacona’ de Jordi Masó, editat per Males Herbes. En altres literatures la novel·la de no-ficció i autobiogràfica d’Eider Rodríguez, ‘Material de construcció’ editat per Periscopi en català, que ha dedicat el premi al gremi.

En la categoria de literatura infantil i juvenil en català guanya Albert Pijuan amb ‘I diumenge, meteorit”.  En altres literatures infantils i juvenils el gremi reconeix la ‘Guia màgica d’autodefensa amb galetes‘, de T. Kingfisher editat en català per Indòmita. En la categoria d’àlbum il·lustrat ‘Papallona’ de Marc Majewski. I com a novetat d’enguany, el premi en la categoria d’assaig se l’ha endut Miguel Pajares per ‘Bla bla bla, el mite del capitalisme‘ | INFORMA: Maria Huguet

Serveis Informatius de Ràdio4, clica aquí per escoltar la notícia