Com sabeu, com a complement a les fires del llibre, la Federación de Gremios de Editores de España edita des de fa anys uns directoris d’editorials per matèries, que són de gran utilitat. Des de l’any 2022 s’han digitalitzat aquests directoris i es va crear una plataforma més completa i dinàmica, amb l’objectiu de facilitar l’enregistrament de les editorials, donar-les major visibilitat i permetent un perfeccionament i una millora contínua de la informació que faciliti els contactes comercials. Per a les fires de 2023 i 2024 es van crear unes targetes de memòria amb els 9 directoris que van tenir molt d’èxit e ntre els professionals que van visitar els estands de la FGEE.

La quota de participació per als agremiats és de 15 euros per editorial i directori. Aquesta quota és un pagament únic, no cal fer cap pagament posterior de permanència. El pagament s’ha d’efectuar al Gremi d’Editors de Catalunya El Departament de Comptabilitat emetrà una nota de càrrec per aquest concepte.

Les editorials ja enregistrades no han de tornar a pagar la quota, a no ser que vulguin figurar en un altre directori diferent dels que ja hi consta.

Des de la FGEE s’enviarà una contrasenya per accedir a la plataforma i els passos a seguir per emplenar els formularis de cadascun dels directoris on hi vulgui figurar.

El termini per a tramitar l’enregistrament de les editorials als diferents directoris acaba el 30 de setembre de 2024.

 

Descarrega’t el document

Directoris:

Art

Ciències Socials

Científico-Tècnic

Educació i Ensenyament

Generalitats

Infantil i Juvenil

Literatura

Religió

Còmic

 

Consultes:

directorios.fgee@fge.es