Bon dia!

Si rebeu aquest correu és que ja vau participar en la campanya solidària Girem full! Us escrivim per engrescar-vos a tornar-ho a fer.

Han passat cinc anys des de la primera col·laboració i, per fi, ja hi tornem a ser! Recordeu que l’any 2019 per culpa de la Covid vam haver de cancel·lar l’activitat.

Durant aquest temps hem treballat la idea de recuperar aquesta activitat solidària. No ens han faltat les ganes de trobar el moment i el format ideal per fer-ho. La bona notícia és que ja estem a punt! Tant a punt que el 21 de març comença la campanya!!!!

La proposta és molt senzilla, molt fàcil: Girem full ens convida a convertir el temps de lectura en temps de recerca contra el càncer.

 

De què es tracta?

Les persones que participin a la iniciativa solidària recolliran un punt de llibre en una de les llibreries vinculades a la campanya; hauran de triar el llibre que vulguin, poden comprar-lo o agafar-lo de casa o de la biblioteca: poesia, assaig, novel·la, còmic, … i llegir-lo entre el 21 de març i el 23 d’abril. Així que finalitzin la lectura, hauran d’omplir el punt de llibre i tornar-lo a la llibreria on s’hagin inscrit. Les llibreries enviaran els punts de llibre al Gremi de Llibreters que els comptabilitzarà i els lliurarà a l’Hospital Clínic.

 

A qui va adreçada?

A tothom. A les persones que llegeixen habitualment i també a aquelles que volen engrescar-se amb la lectura i, fent-ho, contribuir a una causa solidària que impulsa la recerca i la investigació mèdica

 

Com hi podeu participar?

Expliqueu la campanya al vostre entorn. A les persones que vulguin participar-hi, els  entregareu un punt de llibre de l’activitat que prèviament us enviarem. Quan acabin la lectura us han de tornar el punt de llibre. El 24 d’abril podeu tornar els punts al Gremi de Llibreters.

Per ajudar-vos, us donarem accés a un drive on hi trobareu:

Imatge del dibuix fet per la Cristina Losantos en vertical i horitzontal

Imatge del punt de llibre per poder imprimir-lo com a cartell

Vídeo explicatiu de l’activitat fet per l’Anna Guitart i en Jaume C. Pons Alorda.

.Vídeo curtet d’en Jaume C. Pons Alorda com a exemple de difusió de l’activitat.

 

Us animeu a fer un vídeo?

Tal com ha fet en Jaume C. Pons Alorda us engresquem a fer un vídeo per difondre l’activitat. Veureu el vídeo d’en Jaume al peu de la comunicació.

Heu de  gravar un vídeo en format vertical i pujar-lo a al drive abans del 18 d’abril. Molt curtet, molt fàcil!

Nosaltres l’editarem i el tancarem amb la imatge de Girem full.

Recordeu que el nom del vídeo ha de contenir el nom de la persona i el nom de la llibreria.

Qui impulsa la campanya?

En l`àmbit escolar, la Fundació Collserola; en l’àmbit sanitari, l’Hospital Clínic i en l’àmbit cultural, el Gremi de Llibreters de Catalunya.

 

I el futur?

Girem full té com a objectiu promoure la lectura tant en l’àmbit escolar com el familiar i, també, crear una festa de la lectura que sigui una activitat solidària anual que edició rere edició aplegui més entitats i més persones disposades a llegir en benefici de tothom.

 

Moltes gràcies per la vostra atenció!

 

Una abraçada,

L’equip de Girem full

 

Per inscriure-us envieu la resposta a info@giremfull.com

Campanya Girem Full