Capa Publisher va ser fundada al 2018 i té seu a Mollet del Vallés. Desenvolupen recursos pedagògics musicals en tots els idiomes possibles.

La història de Capa Publisher
Durant el 2017, l’expert en musicoteràpia Joan Capafons desenvolupa els tres primers cançoners adaptats de la sèrie Partitures de l’Arc de Sant Martí en català, espanyol i anglès.
Posteriorment, el 2019, es publica la versió en alemany. Durant el 2018, veu la llum el Cançoner Tradicional Popular Català per a Ukulele, una compilació de 75 cançons infantils tradicionals catalanes adaptades per a aquest instrument, obtenint un èxit notable. A l’entrada de la tardor del mateix any, comença la venda dels cançoners a la majoria de les botigues d’instruments musicals de Catalunya.

L’any 2020, l’arribada de la pandèmia de la Covid-19 i el confinament obligatori impulsen a Joan Capafons a establir comunicació telemàtica amb importants músics catalans, els quals, disposant de temps lliure a causa del confinament, ofereixen desinteressadament el seu assessorament per al contingut dels cançoners. A partir de la primavera del 2021, es formalitza el projecte editorial Capa Publisher.

 

El seu objectiu com a editorial a curt termini és oferir recursos pedagògics musicals per fomentar l’amor i l’aprenentatge de la música.

 

 

 

Benvinguts al Gremi!

Més informació:

Fitxa de l’editorial

Capa Publisher