Juan Manuel Pampín, president de la Cambra Argentina del Llibre, va mostrar la seva preocupació davant la situació de la indústria i els costos dels insums.

Alhora, va valorar la reunió que van mantenir amb el governador Axel Kicillof i el ministre de la Producció, Augusto Costa on van explicar la situació que travessa la indústria del llibre i la preocupació davant la situació econòmica actual.

En aquest aspecte, va destacar que “la indústria està complicada amb caigudes molt fortes de les vendes en un 30% respecte de l’any passat i aquest any ve molt fluixa la indústria amb costos altíssims”

Seguit, va afegir que la primera matèria essencial va patir un procés d’encariment important: “el paper va augmentar en més del 55%”

Sobre la reunió, ha indicat que li van proposar al Governador “una indústria argentina del llibre perquè tenim la força i l’intel·lecte per poder fer-ho”, alhora va destacar que “Argentina produeix. I hi ha autors argentins que traspassen les fronteres. El que necessitem és suport per poder treballar i el paper que és matèria primera absoluta per a nosaltres ho hem de pagar en comptat”. Es necessiten accions per poder suportar aquesta situació, ha afirmat.

Entrevista a Ràdio FM 97.UNE