El DOGC núm. 9.100 de data 13 de febrer publica la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a l’organització d’esdeveniments de contingut digital a Catalunya per a l’any 2024 (ref. BDNS 743094).

L’objecte d’aquestes subvencions és donar suport a l’organització de festivals, congressos i fires i altres esdeveniments, presencials o en línia, que es facin a Catalunya i que tinguin com a objecte la promoció i la difusió de projectes de contingut cultural digital que promoguin la innovació cultural i creativa.

Queden exclosos de les subvencions que preveuen aquestes bases:

  • Els esdeveniments dedicats principal a altres disciplines culturals o àmbits temàtics que inclouen activitats puntuals de cultura digital.
  • Els esdeveniments que tinguin com a objecte la recerca de finançament o les presentacions comercials.
  • Els esdeveniments consistents exclusivament en activitats de formació i de caràcter acadèmic.
  • Els festivals i les mostres audiovisuals que puguin ser subvencionats a través de la línia de subvencions de l’Institut Català de les Empreses Culturals de suport a l’organització a Catalunya de festivals i mostres audiovisuals, així com per a la seva promoció i difusió.
  • Els esdeveniments consistents exclusivament en exposicions d’arts visuals que puguin ser subvencionats a través de les línies de subvencions de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural per a programacions estables d’activitats culturals de caràcter professional en l’àmbit de les arts visuals i de projectes de caràcter professional en l’àmbit de les arts visuals.
  • Els esdeveniments de turisme cultural digital.

El període per presentar les sol·licituds és del 14 al 29 de febrer del 2024, a les 14 h.

CONVOCATÒRIA

BASES

TOTA LA INFORMACIÓ, DOCUMENTACIÓ I NORMATIVA

Us recomanem que llegiu atentament les bases.

Us recordem que és obligatòria la tramitació telemàtica de les sol·licituds. Per poder-la fer cal disposar d’un certificat digital.

 

Consultes:

Tràmit de sol·licitud i de reformulació: 93 554 74 78 jsanchezpuigdomenech@gencat.cat

Tràmit de justificació: 93 554 74 79 sdaza@gencat.cat

Contingut del projecte: 93 193 88 60 namoross@gencat.cat