L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) posa a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre de Catalunya un estand a les Jornades Professionals de la Feria del Libro de Buenos Aires. La fira se celebrarà del 25 d’abril al 13 de maig de 2024.

Els dies dedicats a les Jornades Professionals seran el 23, 24 i 25 d’abril.

L’estand estarà ubicat al Pabellón Rojo de la fira i servirà com a punt de trobada i de negoci per les empreses i professionals catalans presents a la fira.

L’estand comptarà amb espai d’exposició de llibres i taules de reunió a compartir.

Les editorials que vulguin participar a l’estand institucional del Govern de Catalunya a la FIL de Buenos Aires, hauran de respondre a aquesta convocatòria abans del proper 31 de gener.

Una vegada exhaurit aquest termini, es contactarà amb les empreses que hagin mostrat interès en participar presencialment a l’estand, per tal d’informar-les dels metres d’exposició disponibles, l’obtenció de l’acreditació. No es farà enviament de llibres des de l’ICEC, motiu pel qual cada editorial haurà d’encarregar-se de portar-los a la fira directament.

La iniciativa s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització del sector editorial amb la marca d’internacionalització Catalan Arts – Books.

Les empreses editorials interessades han de contactar directament amb l’ICEC al correu següent internacional.icec@gencat.cat abans del 31 de gener.

Consultes:

Monika Ganzenmüller – internacional.icec@gencat.cat

Més informació: