La Institució de les Lletres Catalanes ha organitzat una sessió informativa per explicar els canvis que hi ha a les bases 2024 i les principals característiques de les dues modalitats de subvenció que convoquen adreçada a editors. Ja estan publicades les bases i el mes de gener s’obriran les línies.

Aquesta sessió tindrà lloc el dia 16 de gener (dimarts), a les 12 h, per videoconferència a través de la plataforma TEAMS.

PONENTS:

  • Izaskun Arretxe, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.
  • Míriam Romeu, responsable de l’Àrea d’ajuts i programes.
  • Mònica Pla, tècnica de la ILC, que presentarà les subvencions a editorials per a la traducció d’obres literàries.
  • Noemí Martínez, tècnica de la ILC, que presentarà les subvencions per a l’edició d’obres literàries singulars i sobre moviments i autors literaris

INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ

Per tal de garantir una correcta organització de l’acte, és imprescindi­ble que feu la inscripció telemàtica mitjançant el botó “INSCRIPCIÓ”, indicant el correu electrònic on voleu rebre l’enllaç per connectar-se a la sessió.

INSCRIPCIÓ AL WEBINAR

El termini per inscriure’s acaba a les 10 h del dia 16 de gener. Abans de les 12 h rebreu un correu electrònic amb un enllaç per incorporar-vos a la sessió en línia.

En els següents enllaços trobareu la informació, bases i resum de cadascuna de les línies d’ajuts adreçades als editors:

Subvencions per a l’edició d’obres literàries singulars i sobre moviments i autors literaris

Subvencions a editorials per a la traducció al català o a l’occità d’obres literàries *

*Respecte als ajuts a la traducció, hi ha una dada que no s’especifica a les bases però que sí es publicarà a la convocatòria: «Les retribucions del traductor o de la traductora han de ser com a mínim de 14 euros per 2.100 caràcters amb espais.»

INFORMACIÓ RELACIONADA: