La 42a edició de la Fira Internacional del Llibre de Sharjah, que tindrà com a país convidat a Corea del Sud, ha superat una fita històrica en atreure el major nombre de països participants des de la seva creació el 1981. A l’edició d’enguany participaran 2.033 editors i expositors de 108 nacions de tot el món. En conjunt presentaran una varietat d’1,5 milions de títols, tots exposats a l’Expo Centre Sharjah de l’1 al 12 de novembre.

Organitzada per l’Autoritat del Llibre de Sharjah i sota el lema «Parlem de llibres», la Fira de Sharjah 2023 reunirà també 600 autors de tot el món. Això forma part d´una agenda cultural, creativa i completa de 12 dies que inclou més de 1.700 activitats dirigides per 215 convidats de 69 països, adreçades a tots els grups d´edat i interessos diversos.

«Avui no només som aquí per anunciar els detalls de Fira Internacional del Llibre de Sharjah 2023, sinó també per fer un nou pas en un projecte cultural que fa 42 anys que evoluciona. Aquest projecte posa èmfasi que els llibres són la pedra angular dels plans de desenvolupament dels països de la regió i del món. Per això hem triat el tema «Parlem de llibres», va declarar Ahmed bin Rakkad Al-Ameri, Director General de l’SBA, a la roda de premsa en què es van anunciar les novetats per a aquesta edició de la Fira.

Si vols llegir la notícia sencera clica aquí