Els Premis Ciutat de BCN premien projectes o obres publicades al llarg del 2023, segons les 14 categories actuals.

Per tal de poder documentar les novetats del 2023 als membres del jurat corresponents, convidem els editors a passar un lista amb TOTES les seves novetats editorials publicades de l’1 gener al 31 de desembre de 2023, en les categories (no demanen exemplars, només un llistat):

Categoria Assaig

Obra d’assaig o de no ficció en els àmbits de les ciències socials i les humanitats, escrita originàriament en català o castellà, i publicada per una editorial de Barcelona o de la seva regió metropolitana durant l’any 2023, així com podrà atorgar-se a un treball finalitzat sobre la història o la memòria de la ciutat de Barcelona realitzats o publicats durant l’any 2023 en editorials o revistes científiques d’arreu. L’import del premi correspondrà a l’autor o als autors del treball premiat.

Literatura en llengua catalana

Aquest premi s’atorgarà a una obra de creació literària en qualsevol gènere, escrita originàriament en català i publicada per una editorial de Barcelona o de la seva regió metropolitana durant l’any 2023. L’import del premi correspondrà a l’autor de l’obra premiada.

Literatura en llengua castellana

Aquest premi s’atorgarà a una obra de creació literària en qualsevol gènere, escrita originàriament en castellà i publicada per una editorial de Barcelona o de la seva regió metropolitana durant l’any 2023. L’import del premi correspondrà a l’autor de l’obra premiada.

Traducció en llengua catalana

Aquest premi s’atorgarà a una traducció al català d’una obra de creació literària escrita originàriament en qualsevol llengua i publicada per una editorial de Barcelona o de la seva regió metropolitana durant l’any 2023. L’import del premi correspondrà a l’autor de la traducció premiada.

IMPORTANT – Recordeu que els premis són a autors vius

**Necessiten llistat en un format Excel amb tres camps, separats: Autoria / Títol / editorial /

Contacte:

Ester Roca

Coordinació Premis Ciutat de Barcelona

INSTITUT DE CULTURA DE BARCELONA

Ajuntament de Barcelona

Telèfon: 93 316 12 24

Correu-e: premisciutatbcn@bcn.cat

Data màxima per enviar les novetats editorials: 10 de novembre