institucio-lletres-catalanes

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

La Institució de les Lletres Catalanes a través de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha publicat la convocatòria en l’àmbit de les lletres per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a l’edició d’obres literàries singulars i sobre moviments i autors literaris per a l’any 2023 (ref. BDNS 679484).

L’objecte d’aquestes subvencions és donar suport a l’edició d’obres literàries singulars especialment rellevants en llengua catalana o occitana i a l’edició d’obres sobre moviments i autors literaris.

Aquesta línia va dirigida a les empreses editorials privades, ja siguin persones físiques o jurídiques, amb seu social en un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu, quan el seu projecte tingui incidència a Catalunya, amb acreditació de distribució i comercialització.

Aquesta línia de subvencions té les modalitats següents:

· Obres literàries escrites originalment en llengua catalana o occitana d’autors o autores especialment rellevants en el context de la tradició literària, escrites en qualsevol gènere literari (novel·la, poesia, dietaris, epistolaris, assaig literari, etc.).

· Obres de no-ficció sobre moviments, obres, autors o autores, i també sobre crítica literària, de literatura catalana o occitana, escrites en qualsevol llengua.

En queden excloses les obres no literàries que poden ser objecte de subvencions de l’Institut Català de les Empreses Culturals, i també les obres de caràcter literari escrites originàriament en altres llengües i traduïdes al català i a l’occità, les quals disposen d’una línia de subvencions específica.

Cada sol·licitant pot presentar fins a un màxim de tres sol·licituds.

El període per presentar sol·licituds és del 10 al 27 de març de 2023 a les 14h!

Us recordem que és obligatòria la tramitació telemàtica de les sol·licituds. Per poder-la fer cal disposar d’un certificat digital.

Us recomanem que llegiu atentament les bases.

Consultes:

  • Tràmit de sol·licitud i de reformulació: 93 554 74 89 – laura.polofe@gencat.cat
  • Tràmit de justificació: 93 554 73 52 – aplans@gencat.cat
  • Contingut del projecte: 93 467 72 94 – noemimartinez@gencat.cat
    [Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, excepte l’últim dia de presentació de sol·licituds, que és fins les 18 h]

Problemes tècnics durant la tramitació del formulari