BookExpoAmericaLa propera edició de la BookExpo America (BEA), la cita anual del món del llibre més important que se celebra als Estats Units, tindrà lloc al recinte Mc Cormikc Place de Chicago, de l’11 al 13 de maig del 2016. La fira, que celebrarà la seva 114a edició, es trasllada a Chicago després de més d’una dècada a Nova Iork. El 2015 va aplegar a prop d’un miler d’expositors, i va rebre 21.000 visitants.

La participació dels editors espanyols està sent organitzada per la la Federación de Gremios de Editores de España (FGEE), que comptarà amb pavelló propi, en col·laboració amb l’Instituto Español de Comercio Exterior (ICEX), , i comptarà amb pavelló oficial propi de 74 metres quadrats.

La FGEE es farà càrrec de l’organització del transport dels llibres i catàlegs, el cost del qual serà assumit per l’ICEX. Més endavant, quan es disposi del llistat de participants, la FGEE contactarà directament per a indicar-los les instruccions sobre l’enviament del material a Madrid i sobre les ofertes d’hotel i viatge.

Els interessats hauran de seguir les instruccions de l’ICEX, i que presenten algunes novetats respecte a anys anteriors, i presentar les sol·licituts (vegeu enllaços a “documentació d’interès”) abans del divendres 5 de febrer de 2016, darrer dia de termini. El pagament i la documentació s’han d’enviar directament a l’ICEX, tal com s’especifica a les condicions de participació. Les places son limitades i s’adjudicaran per ordre rigorós de recepció.

Documentació d’interès:

Consultes i aclariments addicionals:

  • Cristina Abelenda Santa-Cruz
    Jefe de Sector Editorial – ICEX
    Telèfon: 91 349.18.64
    Correu-e: cristina.abelenda@icex.es / industrias.culturales@icex.es

Més informació: