Article publicat a betevé el 26 d’abril de 2022. Fes clic per veure l’article original

Del 6 al 8 de maig del 2022 (10-12 €). Recinte firal de Montjuïc

El recinte firal de Montjuïc tornarà a acollir el Saló del Còmic 2022 a Barcelona, que arriba a la 40a edició. És​ una de les cites més esperades de la ciutat, després que l’any passat i l’anterior no es pogués fer presencialment a causa de la covid. El certamen, organitzat per Ficomic, tindrà dues grans exposicions i un reconeixement pòstum al dibuixant Miguel Gallardo. Com sempre, hi seran presents els escriptors i dibuixants més rellevants del moment.

Tot seguit us detallem tot el que cal saber sobre el Saló del Còmic 2022 a Barcelona: dates, programa i novetats de la fira d’enguany.

Dates del Saló del Còmic 2022 a Barcelona

Del 6 al 8 de maig del 2022.

On es farà el Saló Internacional del Còmic?

Recinte firal de Montjuïc de Barcelona, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

On comprar les entrades i preus

Les entrades es poden comprar a taquilles i en línia: 10-12 €.

Programa del Saló del Còmic 2022 a Barcelona

Aquí pots consultar el programa complet.

Novetats: què hi trobareu?

-La fira ofereix un ampli espai amb primícies, grans convidats, presentacions editorials, concursos, còmics de ciència-ficció i de fantasia. A més de còmics també hi ha seccions relacionades amb el món del cinema, la televisió i els videojocs.

-Hi haurà xerrades, mostres monogràfiques, estands temàtics, marxandatge i les firmes dels últims còmics i novel·les gràfiques.

-Còmic Barcelona estrenarà aquest any dues seccions: Comic Vision i Comic Fantasy. La primera vol aprofundir en la relació entre el cinema i les sèries amb el còmic. Pel que fa a la segona, explorarà les obres de referència de la fantasia i la ciència-ficció a través dels jocs de rol, de taula, miniatures i cartes, en confluència amb el món del còmic.

-Torna l’àrea Comic Kids, l’espai que els nens de cinc a 12 anys disposen per entretenir-se i divertir-se amb diverses activitats pedagògiques del món del còmic.

Segueix llegint aquí