El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

La Federación de Editores de España torna a apostar per aquesta fira amb un estand col·lectiu que estarà situat en el «Pabellón Internacional», amb un disseny que serveixi com a plataforma comercial per al expositor i punt de trobada amb els professionals del sector editorial.

La 35ª Feria Internacional del Libro de Bogotá – FILBO 2022 tindrà lloc del 19 d’abril al 2 de maig 2022.

Els dies dedicats a les Jornades Professionals seran el 27 i 28 d’abril.

L’invitat d’honor serà Corea del Sud.

L’estand romandrà obert durant tots els dies de la fira, amb venda de llibres una vegada finalitzades les jornades professionals. Un agent local se’n farà càrrec i també portarà a l’estand els responsables de les biblioteques públiques i universitàries per a donar-los a conèixer les publicacions en exposició i recolzar en les gestions per a poder presentar els llibres, en el cas que ho vulgui l’editor.

PARTICIPACIÓ:

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte. L’import corresponent a la participació d’una editorial en l’estand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, podeu demanar a la Secretaria del Gremi la versió en Word.

El termini de recepció de les sol·licituds de participació acaba el dia 1 de març de 2022!

El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans d’aquesta data: info@gremieditors.cat

MÉS INFORMACIÓ:

CONSULTES: