Forma’t amb descomptes exclusius

Gràcies a l’acord entre el Gremi d’Editors de Catalunya i la UOC, et pots beneficiar de grans descomptes per continuar millorant professionalment. T’oferim la millor formació orientada al món laboral que t’ajuda a conciliar feina i estudis. Creix amb la universitat pionera en aprenentatge en línia i amb una metodologia 100 % digital i sense horaris.  Tria la formació que s’adapta a tu!

14 Àrees d’estudi i més de 700 programes

Tria entre un ampli ventall de programes formatius en múltiples àrees: màsters, formació executiva (executive education), postgraus, graus, especialitzacions i molt més.

Màsters propis, postgraus i especialitzacions

Amplia els teus horitzons professionals i potencia la teva carrera. Dissenya un itinerari a mida que respongui a les teves necessitats. Un tutor t’aconsellarà i t’acompanyarà durant tot el procés.

Aprofita el teu codi de descompte

Aplicar els descomptes de la UOC és molt fàcil. Com més aviat et matriculis, més descompte i més bon preu tindràs. Aquí podràs veure els descomptes per cada tipus de programa i període de matriculació. Codi vàlid només per a persones vinculades a l’organització. Tria el teu!

Com funciona?
1. Informa’t dels programes; un assessor t’acompanyarà.
2. Tria el teu programa i consulta el calendari i el procés de matriculació.
3. Afegeix el codi de descompte al formulari de matrícula.

Màsters propis, postgraus i especialitzacions

Amplia els teus horitzons professionals i potencia la teva carrera. Dissenya un itinerari a mida que respongui a les teves necessitats. Un tutor o tutora t’aconsellarà i t’acompanyarà durant tot el procés.

Màsters universitaris i graus oficials

Els graus oficials de la UOC t’ofereixen un mètode únic amb el qual et pots gestionar el temps de manera flexible. Un tutor o tutora t’assessorarà personalment perquè puguis triar el programa i les assignatures.

Cursos d’idiomes, FP i altres

Tria entre més de 50 d’idiomes en línia de diferents nivells i durada. També tens accés a una formació professional en línia absolutament nova i exclusiva.

Ells ja han fet el pas

Més de 80.000 professionals, de diferents sectors i procedents d’arreu d’Espanya, han triat la UOC per continuar creixent i millorar la seva carrera professional.

T’ho posem fàcil

  • Beques
    Informa’t sobre els ajuts i beques per a estudiants de la UOC. Comença els teus estudis sense preocupacions.
  • Facilitats de pagament
    Estudia amb tranquil·litat. Consulta les facilitats de pagament que t’ofereix la UOC.
  • Factura corporativa
    T’ajudem a tramitar la facturació de la formació interna de l’empresa. Ens encarreguem de tot.

Consultes:

Més informació: