La Fira del Llibre de Bolonya ha anunciat en un comunicat un canvi de dates. La 58a edició de la fira, que es va cancel·lar aquest any a causa de la pandèmia i s’havia programat inicialment per a l’abril de 2021, tindrà lloc finalment del 14 al 17 de juny de 2021.

Així ho han expressat en el comunicat:

“Benvolgut expositor,

Esperem que tot vagi bé durant aquests moments excepcionals. Us escrivim avui per anunciar-vos que canviarem les dates de la 58a edició de la Fira del llibre infantil de Bolonya d’abril al 14-17 de juny de 2021. Creiem que aquestes noves dates ens donaran la valuosa oportunitat de retrobar-nos com a indústria, ja que ja sabeu que Bolonya és meravellosa a l’abril i però encara serà millor al juny. Com sempre, agraïm el vostre suport i esperem que la vostra decisió sigui ben rebuda per vosaltres i per tota la comunitat de llibres infantils.

El formulari de sol·licitud 2021 estarà en línia aviat a l’àrea reservada d’expositors del nostre lloc web i en breu ens posarem en contacte amb vosaltres per obtenir més actualitzacions. A més, estem encantats d’anunciar una extensió de marca a la nostra oferta bàsica mitjançant una nova conferència, exposició i programa de formació de publicacions comercials generals – BolognaBookPlus – per al qual hem nomenat Jacks Thomas com a director convidat, que està preparant un equip al Regne Unit per crear aquesta nova i emocionant incorporació a BCBF.

Aviat us enviarem més informació. Esperem donar-vos la benvinguda a Bolonya el proper mes de juny i enviar-vos els nostres més cordials salutacions. Equip BCBF”.

Més informació: