La SetmanaLa celebració de la 38a edició de la Setmana del Llibre en Català, del 4 al 13 de setembre de 2020 a l’avinguda de la Catedral de Barcelona, tornarà a mostrar al centre de la ciutat la riquesa de la producció editorial -llibres i revistes- en llengua catalana.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

La satisfacció d’haver assolit els objectius proposats a la 37a edició de La Setmana fa que la comissió organitzadora reprengui la seva tasca amb ànims renovats i amb la voluntat d’atendre els suggeriments expressats pels participants de l’edició anterior. L’experiència acumulada ens permet afrontar en aquesta 38a Setmana del Llibre en Català reptes nous, amb la voluntat de cooperar i generar complicitats amb altres sectors de la cultura. Així mateix, es continuaran invertint tots els esforços necessaris per difondre la lectura en català, elaborar un programa d’activitats ric i divers i fomentar la creació de nous públics lectors.

Obrim, doncs, el termini d’inscripció com a expositors. Podeu realitzar la vostra sol·licitud a través de la pàgina web de La Setmana, on podeu també seguir el progrés de l’organització i les novetats que s’hi generen a l’entorn d’aquest certamen.

En els següents enllaços trobareu les bases de contractació i el formulari de sol·licitud:

El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 4 de març de 2020.

Una vegada confirmades totes les contractacions, es procedirà a fer el sorteig públic de distribució dels mòduls el dia 2 d’abril (dijous), a les 09.00h, a la nostra seu social (València, 279).