Europa CreativaEuropa Creativa Desk-Media Catalunya, conjuntament amb el Gabinet Tècnic de la Secretaria General del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Euroregió Pirineus Mediterrània (Agrupació Europea de Cooperació Territorial), han organitzar una jornada informativa sobre la convocatòria CULTURA EUROREGIÓ 2018.

La jornada tindrà lloc el dia 4 de maig (divendres) a l’Auditori del Museu d’Història de Catalunya (Palau de Mar. Plaça de Pau Vila, 3 de Barcelona).

El programa constarà d’un primer bloc de presentacions, orientat al coneixement de les diferents oportunitats de finançament, i d’un segon bloc, dedicat al networking entre els assistents i on els diversos experts oferiran un assessorament individualitzat de projectes i respondran consultes específiques.

L’objectiu de la jornada és informar el sector cultural i creatiu català de les principals novetats de la convocatòria de projectes d’abast euroregional i europeu Cultura Euroregió 2018, que enguany té un import total de 170.000 euros i els projectes es podran presentar a partir del mes de maig i fins al setembre. Les instruccions es publicaran properament al web www.euroregio.eu

Aquesta jornada és gratuïta, prèvia inscripció.

Dades d’interès: