Nova convocatòria del curs bonificat_ “Com escriure newsletter que venen”El Gremi d’Editors de Catalunya organitza la 3a edició del curs de formació, “Com escriure newsletter que venen”, de quatre hores de durada, i que tindrà lloc a les seves insta·lacions. El curs començarà el dilluns 28 de maig a la tarda, de 18:30h a 20:30h i l’impartirà Toni Matas.

Els interessats ja poden cursar la inscripció clicant l’enllaç situat a la part inferior d’aquesta pàgina.

Dades del curs:

  • Durada: 4 hores
  • Periodicitat: 2 sessions de 2 hores cadascuna
  • Dates: 28 de maig i 4 de juny (2 sessions) 4 hores
  • Horari: de 18.30h a 20.30h

Objectiu:

Aquest curs et donarà les eines que t’ajudaran a millorar les teves newsletters amb l’objectiu principal de promocionar els vostres llibres. Les newsletters són els venedors digitals dels vostres llibres.

Programa:

  1. Per què les teves Newsletter no generen vendes?
  2. Quantes Newsletter pots enviar sense “bombardejar”?
  3. Quants títols pot incloure la teva Newsletter?
  4. Quin és disseny el més adequat?
  5. Has d’enviar les Newsletter a tota la llista de lectors?
  6. Quins són els millors dies i hores per enviar Newsletter?
  7. Com pots fer una Newsletter a les Xarxes Socials?

Docent:

Toni Matas: Especialista en marketing i publicitat digital. És llicenciat en Informàtica i Master in Business Administration (MBA) per ESADE, on va ser professor de Creació d’empreses. Editor des de fa 25 anys.

Amb l’equip de Barcelona Multimedia ajuden a una trentena d’editorials del nostre país i d’arreu del món a comunicar-se directament amb els seus lectors per promocionar i vendre més llibres, tant a les llibreries com online.

Preus:

  • Import associat: 52 euros (100% bonificable a càrrec dels crèdits de bonificació de l’empresa)
  • Import no associat: 59 euros (100% bonificable a càrrec dels crèdits de bonificació de l’empresa)

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al curs “Com escriure newsletter que venen” : FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat