Tendències-Gremi d'Editors de CatalunyaEl Gremi d’Editors de Catalunya estrena aquesta setmana una nova eina: “Tendències del món editorial”. Un nou espai web que cada quinze dies recopilarà algunes de les publicacions sobre allò que és novetat per al sector, especialment des de l’àmbit tecnològic.

Tendències: com serà el web?

El lloc web, així, comptarà amb tres seccions:

  • la tecnologia”, on intentarem recollir el més rellevant que es publiqui en aquest àmbit
  •  “a tenir en compte”, on recollirem altres tendències que es donin al món editorial que no tinguin a veure amb les noves tecnologies
  •  “punts de vista”, on farem un recull d’entrevistes o articles d’opinió de persones que reflexionen sobre els canvis i el futur que ens espera, i sobre el que no tothom té el mateix punt de vista. Les opinions expressades en aquest espai no han de ser necessàriament compartides pel Gremi d’Editors de Catalunya

El lloc web s’actualitzarà cada quinze dies. S’hi podrà accedir directament (tendencies.gremieditors.cat) o a través del banner que trobareu al web del Gremi.

Un cop dins, si cliqueu sobre els ítems de les tres esmentades seccions al menú trobareu més notícies sobre el tema que les publicades a la primera pàgina.

D’altra banda, al calendari que trobareu clicant sobre el banner anomenat “hemeroteca”, a la columna de la dreta, podreu accedir a anteriors publicacions, amb les respectives recopilacions d’articles.

Hi haurà un newsletter específic: subscribiu-vos-hi!

Cada cop que fem la publicació d’un nou número enviarem un newsletter específic sobre el Tendències. A aquest newsletter es pot subscriure qualsevol persona interessada en el present i futur del món editorial. A l’hora, també cal dir que, si no voleu rebre aquest newsletter, podeu donar-vos de baixa sense per això donar-vos de baixa al newsletter general que cada dimecres envia el Gremi sobre qüestions generals.

Esperem que la iniciativa us agradi i que ens feu arribar tant suggeriments de millora com enllaços articles que trobeu i que penseu que val la pena compartir a aquesta nova eina. Entre tots farem Tendències!

Josep Lafarga, secretari general del Gremi d’Editors de Catalunya

 

Enllaços d’interès: