seminari_traduccióTots per a un i un per a tots: Les traduccions a quatre, sis o més mans”, aquest és el títol de l’edició d’enguany del Seminari Sobre la Traducció a Catalunya que organitza l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

La jornada, que tindrà lloc el 5 de Març a l’Ateneu Barcelonès, oferirà diferents ponències i col·loquis durant tot el matí de la mà de professionals com Martha Tennent, professora, traductora i fundadora de la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat de Vic; Caterina Riba, Doctora en Literatura per la Universitat de Vic; Marta Pera, traductora literària i audiovisual; Anna Rubió, professora de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona; Jerzy Sławomirski, filòleg hispànic per la Universitat Jagellònica (Cracòvia) i Doctor en Lingüística Indoeuropea; Dóra Bakucz, professora de literatura hispànica i de traducció a la Universitat Catòlica Pázmány Péter (Budapest) i traductora de català i castellà a l’hongarès; Xavier Montoliu, tècnic de la Institució de les Lletres Catalanes i lector de català a la Universitat de Bucarest i a la Universitat de Toulouse Le Mirail; Monika Zgustova, escriptora i autora de vuit llibres publicats; i Albert Torrescasana, professor d’idiomes i traductor.

Tots aquells editors que hi vulguin participar, poden fer ja la preinscripció telemàtica a través de l’enllaç que trobareu a continuació. Les places són limitades, pel que és obligatori presentar la sol·licitud correctament complimentada. El preu de la matrícula pel Seminari és de 8€ -que es cobra el mateix dia-, excepte pels socis de l’AELC, els socis de l’Ateneu Barcelonès i pels estudiants de les Facultats de traducció què és gratuït.

XXIV Seminari sobre la Traducció a Catalunya

El Seminari sobre Traducció a Catalunya és més important que es fa actualment en llengua catalana, i un dels més antics. És també l’únic que és organitzat conjuntament entre professionals i el món acadèmic i docent, ja que hi col·laboren les facultats de traducció de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i la Universitat de Vic.

A més, compta també amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès, CEDRO, la Institució de les Lletres Catalanes i l’Institut de Cultura de Barcelona.

Dades de la sessió:

  • Data: Dissabte, 5/03/2016
  • Hora: 9.30h
  • Lloc: Ateneu Barcelonès, sala Oriol Bohigas. C/ de la Canuda, 6, Barcelona.
  • Contacte AELC: 93 302 78 28 / aelc@escriptors.cat

Documentació d’interès:

Inscripcions:

Per tal de garantir una correcta organització de l’acte, és imprescindi­ble que feu la inscripció telemàtica, mitjançant el botó que hi ha a continuació. Cal fer una inscripció per a cada persona de l’empresa que hi vulgui assistir.